ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

Ένας πραγματικός εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές είναι η υγρασία των κτιρίων όπου και αν εμφανισθεί, κάτι που μπορεί να τρομάξει όσους δεν γνωρίζουν τους τρόπους αντιμετώπισης της.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ

Σε κατασκευαστικές ατέλειες, σε λάθος εφαρμογή και αστοχία των υλικών, κατά την κατασκευή την συντήρηση, και την επισκευή του κτιρίου, σε διαρροές από κακή μόνωση της ταράτσας, ή διαρροές της υδραυλικής εγκατάστασης, εσωτερικά στην συσσώρευση υγρασίας ως εξής: εάν η υγρασία που παγιδεύεται στο αέρα δεν μπορεί να διαφύγει, θα συμπυκνωθεί σε ψυχρότερα σημεία του κτιρίου, όπως παράθυρα – θύρες στις γωνιές ταβανιών – τοίχων με αποτέλεσμα να εμφανισθεί μούχλα, που δυστυχώς προκαλεί προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που υγρασία αμεληθεί ως προς την αντιμετώπιση της προκαλεί διάβρωση με ανεπανόρθωτες ζημιές σε μεγάλο κόστος.

Επίσης σας λύνουμε το πρόβλημα υγρασίας και καταπολεμούμε ριζικά τα όποια προβλήματα υπάρχουν στον εσωτερικό ή στον εξωτερικό σας χώρο σε ταβάνια – τοίχους κλπ.

Με τις απαραίτητες γνώσεις και την μακροχρόνια εμπειρία μας με την χρήση πρωτοποριακών υλικών, μεθόδων και εξειδικευμένων τεχνικών σας παρέχουμε άμεση λύση στο πρόβλημα σας.