ΜΠΟΓΙΑΝΤΙΣΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Η κατοικία είναι ένα στέγαστρο και ένα καταφύγιο για τον άνθρωπο, για αυτό πρέπει να συντηρείται και να μπογιαντίζεται και να μην αφήνεται στο έλαιος του χρόνου να φθαρεί.

Ο χρωματισμός δεν είναι μόνο μια αλλαγή η μια εφαρμογή χρώματος για την οπτική βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου μας, αλλά και ένας τρόπος συντήρησης υλικών αξίας όπως ταβανιών – τοίχων – ξύλινων και μεταλλικών κατασκευών κ.λπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για κάθε περίπτωση ξεχωριστή πρέπει να εφαρμόζονται τα ανάλογα υλικά που μόνο έμπειροι ελαιοχρωματιστές που γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά του μπογιαντίσματος μπορούν να τα εφαρμόσουν σωστά για να αντέξουν στο χρόνο.

Το μπογιάντισμα δεν είναι μια απλή – εύκολη εργασία όπως πιστεύουν πολλοί αλλά ένα έργο τέχνης.

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΓΙΑΝΤΙΖΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Με εξειδικευμένα συνεργεία από έμπειρους μαστόρους με μεράκι για δημιουργία και όρεξη για άψογη δουλειά, με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα σε οποιοδήποτε ύψος εργασίας για εσωτερικούς – εξωτερικούς χώρους για σπίτια, γραφεία, καταστήματα, πολυκατοικίες ή εταιρείες.

Για απόδειξη της ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας να σας παρουσιάσουμε από κοντά με περηφάνια προηγούμενες εργασίες μας που έχουν ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΧΡΩΜΑ... ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Η κατοικία δεν είναι μόνο ένα στέγαστρο ή ένα καταφύγιο για τον άνθρωπο οφείλει να ικανοποιεί τόσο τις υλικές ανάγκες όσο και τις συναισθηματικές και φτωχικές αναζητήσεις του. Το χρώμα είναι ζωτική μας ανάγκη όπως το νερό που πίνουμε και ο αέρας που αναπνέουμε.

Η ελληνική αρχιτεκτονική παράδοση χαρακτηρίζεται (από την αρχαική εποχή μέχρι και το σύγχρονο), ιδιαίτερα από την χρωματική της ποιότητα και ευαισθησία.

Θυμηθείτε τα έντονα χρώματα των Μινωικών ανακτόρων, τα αγάλματα της κλασικής εποχής ήταν και αυτό χρωματισμένο λουλακί και πράσινο, απέραντο γαλάζιο και κόκκινο, της σκουριάς, ώχρες, ζωντανεύουν το χώρο της λαϊκής μας παράδοσης.

Σήμερα μετά τη βασιλεία του λευκού, η αρχιτεκτονική αναζητώντας στοιχείς στις πηγές του παρελθόντος επανέφερε το χρώμα, αναδεικνύοντας το σε κυρίαρχο στοιχείο του συμβολισμού της.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Γι’ αυτό πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα κατάλληλα για τον χώρο και τις ανάγκες σας. Μια λανθασμένη επιλογή θα σας δημιουργήσει τόσο πρακτικά όσο και τεχνικά προβλήματα. Γι’ αυτό πρέπει να ξέρει καλά κανείς το μυστικό τους και συστήνεται και η εργασία να γίνεται από ειδικούς για τα καλύτερα, και τέλεια αποτελέσματα.