ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η συντήρηση του κτιρίου αποτελεί την καλύτερη επιλογή, όταν υπάρχουν φθαρμένες επιφάνειες λόγο παλαιότητας και χρειάζονται επισκευή, τον τελευταίο καιρό μάλιστα που η ανέγερση νέων κτιρίων είναι σπάνια λόγο της οικονομικής κατάστασης, η συντήρηση πλέον γίνεται απαραίτητη και αναγκαία.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΉ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Οι φθορά και οι μικροζημιές – ρωγμές κυρίως στο εξωτερικό χώρο μένουν πολλές φορές απαραίτητες, και αν δεν αντιμετωπίσουν έγκαιρα οδηγούν συνήθως σε σοβαρές βλάβες των δομικών στοιχείων όπως τοίχων, ταβανιών, δοκών, κολώνων για αυτό επιδιορθώνουμε τα πιο πάνω, και μετά μπογιαντίζουμε.

Υπάρχει επιλογή σε περίπτωση που οι επιφάνειες είναι με σπριτς ή σαγρέ, να επικαλυφθούν με σουβά ή σπάτουλα για να γίνει λεία η επιφάνεια και μετά να μπογιαντιστούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εργασίες πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες για να αντέξουν στον χρόνο.

Εμείς με εξειδικευμένα συνεργεία από έμπειρους μαστόρους με μεράκι για δημιουργία, και όρεξη για άψογη δουλειά και με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα σε οποιοδήποτε ύψος εργασίας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για σπίτια, καταστήματα, γραφεία, πολυκατοικίες.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας να σας παρουσιάσουμε με περηφάνια προηγούμενες εργασίες μας που έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία